Nieuws

Nieuws

Het Willem de Zwijger College wil actief in onderwijs zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor meer informtie over de school dan kunt u via ons e-mailadres een e-mail sturen of even bellen met één van onze vestigingen. 

U kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samenwerking Willem de Zwijger College en VeiligGoed!! kopie

05/07/2021

Het Willem de Zwijger College zet zich al jaren in voor sterk techniek onderwijs in de regio. Zowel in Papendrecht als in Hardinxveld-Giessendam -en zelfs ruim daarbuiten-  is ‘De Willem’ een begrip. Veel (oud)leerlingen hebben de weg naar een mooie technische functie in de maatschappij via De Willem gevonden. Goed geschoold, technisch personeel is nog steeds veel gevraagd vanuit het bedrijfsleven. En vooral een goede samenwerking mét dat bedrijfsleven is belangrijk. Leerlingen komen zo in contact met de praktijk en ook de bedrijven zijn gebaat bij een vroeg contact met de aankomende generatie van toekomstige werknemers.

Thijs wint de Nextech prijs!!

25/06/2021

Voor het tweede schooljaar op rij heeft een leerling van het Willem de Zwijger College in Papendrecht de Nextech profielwerkstukwedstrijd gewonnen. Dit maal is Thijs van den Ing uit havo 5 door de jury gekozen als één van de winnaars van de studiebeurs van € 8400. Thijs zal deze studiebeurs gaan gebruiken voor zijn studie Chemie aan de Hogeschool Avans in Breda.

12

© Willem de Zwijger College 2021