Open HUIS

OPEN huis

Leer De Willem kennen!

Komend schooljaar stap je waarschijnlijk over naar een nieuwe school voor voortgezet onderwijs. Dat is natuurlijk heel spannend, maar vooral ook heel erg leuk. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om de overstap voor jou zo soepel mogelijk te maken.

Wij zijn een brede school, dat wil zeggen dat je bij ons terecht kunt voor vmbo Basis en Kader, vmbo TL/GL, havo, atheneum en gymnasium.

Tijdens het Open Huis laten we je ook het schoolgebouw zien: hoe zien de lokalen eruit waar je straks les krijgt, waar ga je sporten, waar zet je je fiets neer en waar berg je bijvoorbeeld je jas en andere spullen op? We maken je alvast 'n beetje wegwijs door onze school!

Boodschappenspel Open Huis 23 januari
Op het Open Huis hebben meer dan 100 basisschoolleerlingen bij economie een gokje gewaagd om de waarde van 'de boodschappen' te raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

De bedragen op de ingevulde formulieren liepen uiteen van € 15 tot zelfs € 150. 
Een paar van jullie (Sara, Aniek en Levi) waren er heel dicht bij maar Jill van Rooijen is de winnaar. Jill zat maar € 0,12  boven de prijs. De boodschappen waren gekocht voor € 37,38.
Jill is via de mail geïnformeerd en wij feliciteren haar met het boodschappenpakket. Jill zit in groep 7 van basisschool 't Kofschip.  Wij hopen Jill in de toekomst op onze leuke school te mogen verwelkomen.

Kom naar ons
open huis
voor ouders/verzorgers en leerlingen uit groep 7/8

Open Huis

Papendrecht

23 januari 2024
16.00 - 20.00 uur

Open huis

Hardinxveld- Giessendam

24 januari 2024
19.00 - 21.00 uur

© Willem de Zwijger College 2023