De SChool

Werken bij het WdZC

Wij zijn een kansenschool. Een school waarin leerlingen en medewerkers uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leren. Jij als docent speelt hierin een sleutelrol. Je bent naast vakdocent, namelijk ook actief als coach van de leerling.

Ook onze medewerkers worden intensief begeleid, zodat zij zich snel thuis voelen binnen onze school. Daarnaast krijgen zij volop kansen om te werken aan hun ontwikkeling. 

Dat noemen wij: ‘De Willem gaat op maat’.

Wij streven uitsluitend het beste na. Wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen, moeten wij dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en dit verwachten wij van de leerlingen, onze docenten en medewerkers.

Wil jij hier deel van uit maken?

Om dit te kunnen realiseren willen wij de beste docenten verbinden aan onze school.
Kan en wil jij hieraan een actieve bijdrage leveren? Wil je deel uitmaken van een school die vernieuwt en ben je dé coach voor onze leerlingen?
Reageer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar: vacatures@wdezwijger.nl

Vacatures

Docent Techniek 0,8 - 1,0 fte

Wie

In verband met langdurige vervanging van onze collega, zoeken wij per direct een docent techniek voor onze brugklassen en 2 jaars VMBO/MAVO-klassen. De lessen kunnen ook over meerdere parttimers worden verdeeld.

Wat

De roosterdagen zijn van maandag t/m vrijdag, de gevraagde bevoegdheid is 2e graad. 

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met onze HR- adviseur mevrouw C. Wiegand, tel 078 641 79 70 of solliciteer direct via onderstaande knop. 

Docent Informatica - 1 dagdeel per week

Wie

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een docent (bevoegd of onbevoegd met de juiste vakkennis) die voor HAVO 4 en 5 leerlingen de les informatica kan verzorgen. 

Het betreft een tijdelijke functie, aanvang per direct tot 1 augustus 2023. De lessen worden verzorgd op 1 dagdeel per week (4 uur) waarbij de voorkeur uitgaat naar de vrijdagmiddag. 

Wat

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met onze HR- adviseur mevrouw C. Wiegand, tel 078 641 79 70 of solliciteer direct via onderstaande knop. 

Formulier vacatures

Ja, ik wil graag bij Willem de Zwijger College solliciteren!

Kies een optie
Docent Engels

© Willem de Zwijger College 2022