Nieuwsoverzicht

Willem Junior Academie organiseert concert op dinsdag 7 juni 2022

mei 2022

Na drie jaren zonder, mogen de deelnemers aan de Willem Junior Dansacademie, ook wel de Golden Army, en de Willem Junior Muziekacademie weer hun jaarlijkse uitvoering organiseren.

Het concert staat gepland op dinsdag 7 juni 2022 en begint om 19.30 uur. De leerlingen hebben onder leiding van Sabine Bikker (dans) en Rob Louter (muziek) het gehele jaar heel hard gewerkt om weer een spetterende show neer te zetten, mede dankzij de volledige ondersteuning van Theater De Willem die licht en geluid zullen regelen.

Kaartjes à €2,50 zullen door de deelnemende leerlingen worden verkocht aan familie en vrienden. Mocht u het concert willen bezoeken, dan kunt u altijd een bericht sturen naar r.louter@wdezwijger.nl. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Op donderdag 9 juni 2022 organiseert dezelfde ploeg een speciaal concert voor jongeren uit Oekraïne. In samenwerking met het regio-overleg vluchtelingen en de betreffende gemeenten, samen met Theater De Willem en het Willem De Zwijger College, worden jongeren tussen 10-18 uit Oekraïne en hun begeleiders uitgenodigd voor een avond vertier. 

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023