Nieuwsoverzicht

Willem Junior Academie organiseert concert op dinsdag 7 juni 2022

mei 2022

Na drie jaren zonder, mogen de deelnemers aan de Willem Junior Dansacademie, ook wel de Golden Army, en de Willem Junior Muziekacademie weer hun jaarlijkse uitvoering organiseren.

Het concert staat gepland op dinsdag 7 juni 2022 en begint om 19.30 uur. De leerlingen hebben onder leiding van Sabine Bikker (dans) en Rob Louter (muziek) het gehele jaar heel hard gewerkt om weer een spetterende show neer te zetten, mede dankzij de volledige ondersteuning van Theater De Willem die licht en geluid zullen regelen.

Kaartjes à €2,50 zullen door de deelnemende leerlingen worden verkocht aan familie en vrienden. Mocht u het concert willen bezoeken, dan kunt u altijd een bericht sturen naar r.louter@wdezwijger.nl. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Op donderdag 9 juni 2022 organiseert dezelfde ploeg een speciaal concert voor jongeren uit Oekraïne. In samenwerking met het regio-overleg vluchtelingen en de betreffende gemeenten, samen met Theater De Willem en het Willem De Zwijger College, worden jongeren tussen 10-18 uit Oekraïne en hun begeleiders uitgenodigd voor een avond vertier. 

© Willem de Zwijger College 2023