Nieuwsoverzicht

De Willem en Techniek

mei 2022

Vanaf maandag 9 mei 2022 bezoeken veel groep 7 leerlingen ons TechPaviljoen. Eind mei 2022 verwachten we de laatste leerlingen te ontvangen. 

In het kader van STO (Sterk Techniek Onderwijs) volgen deze leerlingen een techniek les onder leiding van onze enthousiaste docenten Jasper van Rijswijk, Gerard de Winter en Udo Wosgien. 

Afgelopen week waren leerlingen van onder andere de Roald Dahl school en ‘t Kofschip te gast en hebben zij een verrijdbare katapult gemaakt. Nadat iedereen zijn werkstuk had afgerond is er natuurlijk een wedstrijd gehouden: wie kan het verst schieten! 

Zowel leerlingen als docenten waren zeer enthousiast.

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023