Nieuwsoverzicht

Vervolg BCP opdracht Rebellion Monkey

januari 2023 

Van onze opdrachtgever Rebellion Monkey hebben de leerlingen uit 2MAVO voor het vak BCP de opdracht gekregen om een reclame campagne te bedenken voor onze school, het Willem de Zwijger college. 

Met een workshop poster maken op zak heeft Rebellion Monkey via hun contacten een leerzame en leuke excursie geregeld naar Obreen Media. Hier mochten de leerlingen ook hun eigen poster printen. Alle resultaten zijn te zien tijdens het Open Huis op woensdag 25 januari 2023, locatie Papendrecht.

Bedankt Rebellion Monkey en Obreen Media voor deze ontzettend leuke ervaringen!

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023