Nieuwsoverzicht

Tweedaags bezoek aan Parijs!

april 2022

De leerlingen uit de examenklassen hebben op 13 en 14 april 2022 een bezoek gebracht aan wereldstad Parijs.

De Willem is blij dat onze examentoppers van het vmbo bk, vmbo gl/tl, havo en vwo weer konden genieten van een weldiende trip. Alle bekende locaties werden natuurlijk bezocht, zoals de Sacre Coeur, de Eiffeltoren, er werd gewandeld over de Champs Elysees en leerlingen konden naar Euro Disney.

Leerlingen van vmbo bk hebben hun examens inmiddels afgerond, leerlingen van vmbo gl/tl, havo en vwo gaan na deze topreis en een heerlijk 4-daags Paasweekend nog even aan de slag met de examentraining en natuurlijk de examens zelf.

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023