Nieuwsoverzicht

Papendrechts jongerendebat

maart 2022

Na weken voorbereiden en oefenen was het dan eindelijk zover: het Papendrechtse jongerendebat! Leerlingen van onze school en de Lage Waard gingen de verbale strijd aan met lokale lijsttrekkers. 

Het knetterde af en toe goed! Maar er werden ook oplossingen bedacht en ideeën uitgewisseld. Van de verkeersveiligheid tot wel/geen nieuwbouw van de scholen en het praten mét jongeren in plaats van óver jongeren: interessante onderwerpen waar stevig over werd gedebatteerd. We zijn ontzettend trots op alle leerlingen die allemaal op hun eigen manier een fantastische bijdrage aan dit debat hebben geleverd. En we danken de lijsttrekkers hartelijk voor hun inzet en enthousiasme.Debat gemist? Bekijk het hier terug: https://ap.lc/2ORP8

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023