Nieuwsoverzicht

vrijdag 9 december 2022: Paarse Vrijdag 

december 2022

Vandaag was het weer Paarse Vrijdag op beide locaties van de Willem. De GSA had in samenwerking met enkele docenten de hele school versierd en wat zag het er tof uit.

Van ballonnenbogen tot slingers tot een heuse paarse loper! Naast alle decoraties was de GSA vertegenwoordigd met een stand midden in de aula, er was een GSA-photobooth, een suikerspinnen-truck en er werden armbandjes, (plak)tattoos, folders en pennen uitgedeeld.

Ook onze Golden Army heeft zich weer geweldig ingezet om hun 'Powerdans' op te voeren in de pauzes. En als kers op de taart was burgemeester Jetten weer aanwezig in Papendrecht en Arie van der Vliet van COC Midden-Nederland in Hardinxveld-Giessendam om de regenboogvlag voor de school te hijsen!

Dank aan iedereen die zich vandaag op welke manier dan ook heeft ingezet om Paarse Vrijdag mogelijk te maken en te laten zien dat, ondanks dat we nog een lange weg te gaan hebben, iedereen zichzelf mag zijn! 

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023