Nieuwsoverzicht

Brugklassers bezoeken Naturalis Museum

december 2022

Donderdag 15 december 2022 was het zover en zijn enkele brugklasgroepen naar het Naturalis Museum geweest om veldwerk te doen voor de vakken Aardrijkskunde en Geschiedenis. 

Gedurende de dag ontdekten leerlingen verschillende zalen door middel van onderzoekende opdrachten. Tijdens diverse workshops verdiepten zij zich in de verschillende thema’s door onderzoek aan opgezette dieren, fossielen en andere natuurvoorwerpen. Volgende week zullen de overige brugklassen ook naar Naturalis gaan om dezelfde toffe ervaring mee te maken. 

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023