Nieuwsoverzicht

Koningsspelen 2022!

april 2022

Leerlingen uit VWO 5 organiseren een leuke en sportieve ochtend voor leerlingen van basisschool De Viermaster.

Vrijdag 22 april 2022 vonden de Koningsspelen plaats. Net als de voorgaande jaren organiseerden leerlingen uit 5 VWO een leuke en sportieve ochtend voor de leerlingen van de nabijgelegen basisschool de Viermaster.

De afgelopen periode hebben de VWO 5 leerlingen keihard gewerkt om hier iets moois van te maken. En het was een succes! Van 08.30 uur tot 12.15 uur zijn de basisschoolleerlingen van de Viermaster bezig geweest met sport en spel, alles bedacht door de VWO 5 leerlingen. Zowel buiten als binnen was van alles te doen. Uiteraard zijn we de dag begonnen en geëindigd met de Koningsdans! Aan het einde van de ochtend kregen alle leerlingen ook nog een leuk presentje mee naar huis in de vorm van een frisbee. Dit smaakt naar meer! Ook volgend jaar hopen wij dit leuke evenement weer te kunnen organiseren voor de Viermaster!

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023