Nieuwsoverzicht

Dinsdag 7 en donderdag 9 juni 2022 organiseert de Willem Junior Academie twee grote shows in theater De Willem

juni 2022

Dinsdag 7 en donderdag 9 juni 2022 zetten de Muziekacadamie en de Golden Army van de Willem Junior Academie twee grote shows neer in theater De Willem! 

In de zaal zullen ouders, familie, vrienden en vriendinnen zitten,  iedereen is welkom! 

Dit jaar zijn er niet één, maar twee avonden met optredens! Ook op donderdag 9 juni 2022 staan de muziekacademie en de Golden Army op het podium. De zaal zal dan vol zitten met mensen die 'het verdienen!' Collega's van onze school mogen in totaal 250 kaarten weggeven.

Het is natuurlijk voor de muzikanten en dansers ontzettend tof dat ze weer kunnen optreden, maar nóg leuker als de zaal ook echt lekker vol zit. Ook voor de mensen die een avondje uit gaan is het natuurlijk alleen maar gezellig als het flink druk is. 

Zin om een van deze spetterende avonden in het theater bij de wonen? Stuur dan een mail naar: info@wdezwijger.nl

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023