Nieuwsoverzicht

Leerlingen van de Willem derde in volleybal finale Olympic Moves

juni 2022

Het  meisjesvolleybalteam van het Willem de Zwijger College heeft afgelopen vrijdag in Papendal haar uiterste best gedaan en zo werden de leerlingen uit de eerste en tweede klas van de vestigingen Hardinxveld-Giessendam en Papendrecht derde van Nederland.

Olympic Moves wil leerlingen op middelbare scholen laten kennismaken met veel vormen van sport, waarbij plezier, de sfeer van Olympische waarden en het sociale aspect belangrijk zijn. Maar bovenal zorgt ‘samen sporten’ voor onvergetelijke momenten.

Op 8 april 2022 lukte het de meiden om bij de regionale finale een landelijke finaleplaats te bemachtigen. Daarna gingen ze door met  keihard trainen en zo viel het team op 10 juni 2022 zelfverzekerd in de prijzen. Het werd een onvergetelijke sportieve dag met –behalve spannende sportwedstrijden- ook een spetterende opening en afsluiting.

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023