Nieuwsoverzicht

Leerlingen locatie Hardinxveld-Giessendam organiseren Fancy Fair

mei 2022

Op donderdag 23 juni 2022 organiseren de leerlingen van het Willem de Zwijger College een Fancy Fair.

Dit wordt niet zomaar een feestje! Zo is er o.a. een springkussen, een overheerlijke Oud Hollandse poffertjeskraam en zijn er diverse sportactiviteiten waaronder een stormbaan. Daarnaast wordt ook de inwendige mens niet vergeten: kraampjes met heerlijke hapjes en zomerse drankjes zullen hiervoor zorgen.

Het wordt een knalfuif met een bijzonder tintje. De opbrengsten van de Fair gaan naar een goed doel: het organiseren van een leuke dagactiviteit voor de mensen uit Oekraïne die nu in Hardinxveld verblijven. Iedereen is welkom, niet alleen leerlingen van het Willem de Zwijger College, maar ook ouders, familie, vrienden, kinderen van basisscholen, buurtbewoners en de mensen uit Oekraïne die tijdelijk in Hardinxveld wonen. Dus... kom ook naar de Fancy Fair op donderdag 23 juni 2022 van 15.00 uur tot 17.00 uur!

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023