Nieuwsoverzicht

De Willem is weer van start gegaan en hoe!

augustus 2022

Alle leerlingen hebben dinsdag 23 augustus 2022 kennis gemaakt met hun nieuwe klassen en coaches. Ontzettend fijn om alle leerlingen weer op school te zien! 

De brugklassen volgen een 3-daags introductieprogramma voor een zachte landing op de Willem. De VMBO-afdeling heeft een tweedaags programma gericht op samenwerken door middel van sport en spel.

De 2e klassen HAVO/VWO begonnen hun week in het Klimbos Nederland om elkaar naar grotere hoogten te tillen. De klassen 5 en 6 HAVO/VWO gaan op 1 september 2022 naar de Efteling voor een sprookjesachtige dag met hun coaches. En uiteraard ligt er ook voor de 3e en 4e klassen HAVO/VWO nog genoeg in het verschiet! 

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023