Nieuwsoverzicht

Bezoek klassen 2 MAVO aan Damen Shipyards

september 2022

Woensdag 14 september 2022 waren de klassen 2e, f en g te gast bij Damen Shipyards. Medewerkers van Damen Shipyards hebben voor onze leerlingen een opdracht gemaakt voor het vak BCP.

Tijdens de kick off hebben de leerlingen een leerzame uitleg gehad en natuurlijk mocht een rondleiding tijdens deze ochtend niet ontbreken.

De leerlingen gaan in groepjes een ontwerp van een schip maken. Dit schip moet natuurlijk aan bepaalde eisen voldoen. Vervolgens gaan leerlingen dit schip op schaal maken. Over 6 weken komen de medewerkers van Damen Shipyards bij ons op school en gaan de leerlingen hun gemaakte schip aan hen opleveren.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in lokaal 501 op de woensdagochtend!

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023