Nieuwsoverzicht

Boodschappenspel Open Huis

februari 2022

Op het Open Huis hebben veel bezoekers bij economie een gokje gewaagd om de waarde van de boodschappenpakket te raden. 

Op het Open Huis hebben veel bezoekers bij economie een gokje gewaagd om de waarde van de boodschappenpakket te raden. Het pakket met A-merken, huismerken en producten met het fairtrade keurmerk had een waarde van € 29,03.  Jelle, groep 8 leerling op Prins Floris, zat er het dichtste bij. Jelle  had een waarde van € 28,79  ingevuld op zijn  formulier. We feliciteren Jelle met zijn prijs en hopen dat wij deze prijsbewuste leerling volgend jaar mogen verwelkomen op onze school. 

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023