Nieuwsoverzicht

Leerlingen op bezoek bij Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding

september 2022

Woensdag 23 september jl. waren onze PIE-leerlingen (Produceren, Installeren en Energie) uit klas 4 VMBO te gast bij Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe. 

Hier kregen zij een gastles over de onderwerpen:

  • Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen en Arbeidsmiddelen.

Dit alles in het kader van de cursus VCA. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Een belangrijk certificaat in de industrie en bouw.

De gastles was uitstekend verzorgd. Onder het genot van een drankje en wat lekkers werden we wijzer gemaakt over de gereedschappen en de benodigde beschermingsmiddelen. Na afloop kregen de leerlingen allemaal een leuke emmer (vol ervaringen) mee!

Winnaar boodschappenspel bekend!

februari 2023

Woensdag 25 januari 2023 kon je tijdens het Open Huis in Papendrecht bij economie het aankoopbedrag van boodschappen raden. De economiedocenten van de Willem vonden het leuk om jullie een beetje prijsbewust te maken in deze dure tijden.

Nieuwe directeur Willem de Zwijger College

januari 2023

Willem de Zwijger College heeft met ingang van 1 januari 2023 Esther van Beelen als nieuwe directeur benoemd. Esther van Beelen volgt directeuren Aat van Genderen en Frans Bleumer op die de afgelopen periode zowel bestuurlijk als op directie niveau verantwoordelijk waren voor de school.

© Willem de Zwijger College 2023