Groep 7/8

Aanmelden

Meld je nu aan!

In groep 7 en 8 maak je een belangrijke keuze. Ga je straks naar het vmbo, de mavo, havo of het vwo? Als je kiest voor De Willem, gaan we voor jou. Op onze school krijg je de tijd en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je graag wilt. 
Dat doe je natuurlijk niet alleen, wij zijn er om je daarbij te helpen. 

We gaan er samen voor! 

Informatie over aanmelden

Aanmelden brugklas

De aanmelding van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2024-2025 is fysiek op De Willem. 
Je komt in de aanmeldweek samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar De Willem tussen 17.00 en 20.00 uur. Je mag zelf bepalen werk moment het beste uitkomt. Wij verzoeken je om rekening te houden met de indeling op de eerste letter van je achternaam.
De aanmeldavonden zijn op maandag 25 maart (A-J), dinsdag 26 maart (K-R) en woensdag 27 maart (S-Z) van 17.00-20.00 uur.

Inschrijven brugklas

Nog enige aandachtspunten:

Heeft uw kind niet de Nederlandse nationaliteit en is het korter dan 2 jaar in Nederland? Vergeet niet om een kopie van het uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA) mee te sturen! 

inschrijfformulier brugklas

Instroom na eerste jaar

Kom je niet direct naar het Willem de Zwijger College maar pas vanaf het 2e jaar of later? Download dan het hiervoor bestemde formulier, vul het volledig in en stuur het voor 15 maart naar de hoofdvestiging van onze school in Papendrecht:
Postadres
Postbus 1105
3350 CC Papendrecht

De inschrijving is pas definitief als er een gesprek is geweest met de afdelingsmanager en deze zijn goedkeuring heeft gegeven.

Inschrijven VMBO, MAVO vanaf lesjaar 2

Inschrijven HAVO, Atheneum of Gymnasium vanaf lesjaar 2

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Locatie

Papendrecht
P

Dhr. E. Visser

Afdelingsmanager bedrijfsvoering

Locatie

Hardinxveld- Giessendam

Dhr. F. van Bockel

Locatiemanager 

© Willem de Zwijger College 2023