Groep 7/8

Aanmelden

Meld je nu aan!

In groep 7 en 8 maak je een belangrijke keuze. Ga je straks naar het vmbo, de mavo, havo of het vwo? Als je kiest voor De Willem, gaan we voor jou. Op onze school krijg je de tijd en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je graag wilt. 
Dat doe je natuurlijk niet alleen, wij zijn er om je daarbij te helpen. 

We gaan er samen voor! 

Informatie voor ouders 

Aanmelden brugklas

De aanmelding van leerlingen van de openbare basisscholen in de regio gaat via de basisschool. Leerlingen van andere basisscholen kunnen hieronder een inschrijfformulier downloaden of via 078-6417970 aanvragen bij de administratie.

inschrijfformulier Brugklas

Inschrijven brugklas

Nog enige aandachtspunten:

Heeft uw kind niet de Nederlandse nationaliteit en is het korter dan 2 jaar in Nederland? Vergeet niet om een kopie van het uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA) mee te sturen! 

Plaatsing brugklas

De inschrijving is pas definitief als de basisschool het onderwijskundig rapport opgestuurd heeft en er contact met de basisschool is geweest. Bij inschrijving vóór 15 maart kunnen wij plaatsing bij een van onze onderwijsvormen garanderen. 

Instroom na eerste jaar

Kom je niet direct naar het Willem de Zwijger College maar pas vanaf het 2e jaar of later? Download dan het hiervoor bestemde formulier, vul het volledig in en stuur het voor 15 maart naar de hoofdvestiging van onze school in Papendrecht:
Postadres
Postbus 1105
3350 CC Papendrecht

De inschrijving is pas definitief als er een gesprek is geweest met de afdelingsmanager en deze zijn goedkeuring heeft gegeven.

Inschrijven VMBO, MAVO vanaf lesjaar 2

Inschrijven HAVO, Atheneum of Gymnasium vanaf lesjaar 2

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Locatie

Papendrecht
P

Dhr. H. van Dongen

Afdelingsmanager Brugklas

Locatie

Hardinxveld- Giessendam

Dhr. F. van Bockel

Locatiemanager 

© Willem de Zwijger College 2021